Wednesday, June 14, 2006

Και να η εκπληξη...


Μολις τελειωσε το ματσακι της Ισπανιας με την Κουκουτσαρία....συγνωμη...Ουκρανια. Η ομαδα αυτη που προδικασαν πως θα φυγει νωρις νωρις για διακοπες, πατησε το χορταρι και αμεσως μετα τσαλαπατησε Βορονιν και σια.

Ειδαμε την καλυτερη μπαλα της διοργανωσης μεχρι τωρα.
Ειδαμε το αστερι της διοργανωσης να δινει διαπιστευτηρια και να ξεσπαει με ενα γκολ που τοσο κυνηγησε! Φυσικα εννοω τον φερναντο. Κινησεις απιστευτες, πασες που θα ζηλευαν τα καλυτερα 10ρια, φοβερη ταχυτητα και μοιρασε καμποσα πακετακια στους τουριστες Ουκρανους!
Ειδαμε ακομα και το Ραουλ να μπαινει και να το διασκεδαζει προσπαθωντας κι αυτος για ενα γκολ.
Ειδαμε τον το αλλο μεγαλο καμαρι της ατλετικο μαδριτης, τον Παμπλο, να κυριαρχει στην αμυνα.
Ειδαμε ενα Σεβα 2 ημιχρονων. Στο πρωτο εψαχνε τις πασες του Κακα, τις σεντρες του Καφου και τη σιγουρια του Νεστα. Στο δευτερο, οταν και καταλαβε οτι δεν παιζει η Μιλαν, εψαχνε να βρει μια ομπρελα να μπει απο κατω με καμια μπυριτσα και καλη παρεα.

Μη δινοντας καμια σημασια στο υποπαιχνιδι Τυνησια-Σαουαραβια, καταληγω οτι με βαση τα πρωτα παιχνιδια τα 2 αουτσαιντερ εκ των φαβορι δειχνουν τα δοντια τους και μπερδεβουν Μπουκ και στοιχηματζηδες. Ισπανια και Ιταλια.

Καποιος να πει...:
- στο Ραμος οτι τα ψωνια πολλοι αγαπησαν τους ψωνισμενους ουδεις. Το να παιζει σαν κατσικι να το δεχτω. Το να πηγαινει να δροσιστει ομως και αντι να ριχνει νερο στη μαπα να το ριχνει στα μαλλια για να στρωσουν δε μπορω να το χωνεψω.
- στη Budweiser να μαθει πρωτα μπαλα και μετα να ρθει να μου βγαλει τον Xavi man of the match.

No comments: