Saturday, June 17, 2006

Καποιος να τους κανει να σκασουν...

Η μερα εχθες ηταν ακρως ενδιαφερουσα. Απο τη μια ειχαμε την επιδειξη δυναμης της Αργεντινης των 10.000 πασων και απο την αλλη το πιο βαρετο ματσακι απο καταβολης παγκοσμιου κυπελλου.

Το πραγματικα ενδιαφερων ομως εγινε αμεσως μετα τη ληξη του Μεξικο-Ανγκολα.

Σε εκπομπες γνωστου ραδιοφωνικου σταθμου ακουγοτανε οι απιστευτες ατακες. Ολοι οι ειδημονες του ποδοσφαιρου απεφανθησαν οτι τελικα η Αργεντινη επαιξε καλη μπαλιτσα. Ξαφνικα ολοι "τα λεγανε" οτι η αυτη η ομαδα θα πηγαινε πολυ καλα. Ξαφνικα ο Πεκερμαν απο ασχετος και απαραδεκτος που δεν καλεσε Ζανετι και Σαμουελ, εγινε πανεξυπνος προπονηταρας. Ξαφνικα εκανε πολυ καλα γιατι οι προαναφερθεντες παικτες δημιουργουν προβληματα και καυγαδες. Ενω η ομαδα που καλεσε τωρα παιζει μαζι 10 χρονια και ειναι δεμενη.

Ολα αυτα απλα δεν υπηρχαν πριν το χθεσινο ματσακι.
Και ξαφνικα ολοι "μας το χαν πει εδω και καιρο".

Το κρεσεντο ομως συνεχιστηκε. Μεχρι και τη στραπατσαρα του '94 επιασαν στο στομα τους, που για ανεξηγητους λογους και εντελως ξαφνικα ττο 0-10 σε 3 παιχνιδια ειναι πλασματικο και δεν αντιπροσωπευει την ομαδα. Στην πραγματικοτητα την αδικει γιατι με τη Βουλγαρια, ας πουμε, οι Ελληναραδες μας εκαναν τη μια εκαιρια μετα την αλλη και οι Βουλγαροι ευτυχησαν να σκοραρουν με 2 πεναλτυ. Με την Αργεντινη δε(με Μαραντονα μεσα) ειμασταν ατυχοι γιατι σκοραραν στο '2 στο '45 στο '60 και στο '90! Αδικια δηλαδη. Βεβαια!Τα σωστα γκολ μπαινουν απο το '10 μεχρι και το '35 και απο το '50 μεχρι το '80. Αλλιως εισαι κωλοφαρδος που δε σε προλαβε η σφυριχτρα ή μας επιασες στον υπνο.
Και οι διεθνεις λεει ηταν κουρασμενοι γιατι τους πηγαιναν απο δεξιωση σε δεξιωση απο τη μια πολιτεια στην αλλη. Τσιανατακηδες και Κουληδες δηλαδη ηταν εξαντλημενοι. Αυτο μας ειπαν!ΕΛΕΟΣ!!

Αυτα τα μικροφωνα πρεπει να αναπτυξουν συναισθηση της βλακειας και να κλεινουν απο μονα τους γιατι δυστυχως μια εκπομπη σε δημοφιλη σταθμο πλεον παιρνει και η Κουτση Μαρικα.

No comments: