Sunday, June 11, 2006

The Flying Dutchman

Ολλανδια
Ακουει στο ονομα Robben! Ειναι το νεο γατονι της εθνικης Ολλανδιας και χαιρομαι ιδιαιτερως που θα τον δω σε τουλαχιστον 3 παιχνιδια ακομα!
Σαφεστατη η οδηγια του Φαν Μπαστεν να περνανε ολα απο τα ποδια του Arjien! Ηξερε τι εκανε! Ο Πιτσιρικας αλωνιζε και ουσιαστικα ηταν το 70% της ομαδας!
Το αλλο το ψωνιο ο Van Persie μπορει να εβγαλε την πασουλα αλλα κουρνιασε στη σκια του αρχοντα!
Νιωθω διπλα χαρουμενος για τον παιχτη γιατι ηταν το βασικο μου AMC στη ΜΙλαν στο Μανατζερακι 01-02!
Ο δε Nistelroy αμφιβαλλω αν ιδρωσε καν! Εκανε τη βολτιιτσα του στο χορταρι, βαρουσε και ο ηλιος, να χε και κανα μπαρμπεκιου θα περνουσε φινα!

Πορτογαλια
Παουλετα κλασικη ευκαιρια στο 17ο δευτερολεπτο!
Παουλετα Γκολ στο 4ο Λεπτο
Μανις σουταρα στο 92,εξουδετερωσε ο Ρικαρντο.

Αυτη ειναι η σουμα του βραδυνου παιχνιδιου της 3 μερας!
Ωριμασε ο Ροναλντο,ειπα, κι εβγαλε τα σκουλαρικακια που φορουσε 2 χρονια πριν και ηταν σαν αδερφη!
Τα ιδια μυαλα κουβαλαει, ειπα, οταν ειδα τις αντιδρασεις του για την αλλαγη! Μπορει ολος ο κοσμος να ειπε οτι ηταν λαθος κινηση αλλα λιγος σεβασμος στον κοουτς δεν κανει κακο!

Μεξικο
Αυτο το ματσακι δεν το ειδα! Αλλα το μεξικο εχει ψυχη και παιχταραδες! Το ιραν εχει μονο μπελαδες κι ας αφησει τη μπαλα για κανεναν αλλον! Ασε που χρειαζεται να προσλαβουν στυλιστα και ιματζ μεικερ επειγοντως! Ε δεν ειναι φανελα αυτη!


Οπως το βλεπω τωρα με γαματο στομαχι μαλλον δεν παιχτηκε σοβαρη μπαλα σημερα! Αλλα ειμαστε στην ευχαριστη θεση να λεμε "για να δουμε τι θα γινει στα 3 παιχνιδακια αυριο...και μεθαυριο....και....και..."


ΥΓ: Μαθαινω οτι οι Ελληνες σχολιαστες της Κρατικης Τηεορασης δινουν παλι ρεστα με τις μπομπες που πετανε! Κραξτε οσο και οπως και μπορειτε μπας και αππαλαγουμε...αντε και εις ανωτερα

No comments: