Sunday, July 30, 2006

Στο ελεος των "εμπνευσμενων" λογοπαιγνιων

Τ-ΡΟΜΕΡΟ!

Αραγε ποσες φορες θα δουμε το παραπανω ευφυολογημα γραμμενο στις εφημεριδες(χεροπιαστες και μη) τη χρονια που ερχεται; Σκεφτηκα να τις μετρησω αλλα βαριεμαι.

Αλλα επειδη βαριεμαι ανω του συνηθισμενου ειπα να κανω μια βολτα στα ροστερ των ομαδων και να προσφερω μερικα ετοιμα.

Παναθηναικος:
Ο εγχρωμος(στα μουτρα σας ρε ανιδεοι!Ακου εκει εγχρωμο το μαυρο) τερματοφυλακας του Παναθηναικου ερχεται στα πρωτα λεπτα του τελικου του Uefa στην ευχαριστη θεση να αντικαταστησει τον Γκαλινοβιτς, αφου ο τελευταιος χτυπησε σοβαρα το κεφαλι του στο δοκαρι. Ωστοσο, στο 120' και με το σκορ στο 4-4 ο Εμπεντε προωθειται για κορνερ. Την επομενη μερα οι εφημεριδες κυκλοφορουν με το ευρηματικο Εμπαινε Εμ-Πεντε. Ευγε!

Ολυμπιακος: Τελευταια αγωνιστικη των ομιλων του Τσου Λου και ο Θρυλος χρειαζεται τουλαχιστον την ισοπαλια για να περασει στον επομενο γυρο. Το παιχνιδι γινεται στην παγωμενη Ισλανδια και η πρωην ασημη Hafnarfjördur αφου εχει αποκλεισει στα προκριματικα Legia και Shakhtar εχει κανει τρελη πορεια και προσπαθει να αφησει τον Ολυμπιακο τριτο. Olafsson και Snorrason ειναι σε φοβερη φορμα και σφυροκοπουν την κουρασμενα παλικαρια της Ελληνικης ομαδας. Ωστοσο ενας παιχτης (που αργοτερα θα μετεγγραφει σε μεγαλη ομαδα, αφηνοντας πολλα μυρια στα ταμεια του συλλογου) εξεχει των υπολοιπων και κραταει με απιστευτο σθενος το 2-2 που στελνει το Θρυλο απεναντι απο τον καναπε και μετα τα χριστουγεννα. Την επομενη μερα οι εφημεριδες κυκλοφορουν με το πανεξυπνο Absolute Domi-nation.

Τελικος Κυπελλου και ο Ολυμπιακος απεναντι στον Παοκ δυσκολευεται οσο ποτε. Στο 71' ο Σολιντ αποσυρει τον χοντρο-οκκα και βαζει μεσα ταλαντουχο επιθετικο που ομως εχει παρει ελαχιστες ευκαιριες μεσα στη χρονια, οπως αλλωστε γινεται με ολους τους ταλαντουχους ποδοσφαιριστες του. Την επομενη μερα Γνωστη φιλογαυρικη εφημεριδα κυκλοφορει με ολοσελιδη φωτογραφια κατευθειαν απο το ιερο της μητροπολης, απεικονιζοντας τον Παναγιοτατο(φτου και παλι φτου) με θυμιατηρι στο χερι και κλειστα ματια να ψελνει ζωντας την απολυτη εκσταση της Αναστασης. Με μεγαλα γραμματα διαβαζουμε "Ιησους Χριστος Νικα". Καπου στη σελιδα βλεπουμε να ζει τη δικη του εκσταση ο Χαρρης Παππας και απο κατω "4-0!72', 76', 81', 89' ".


συνεχιζεται...

No comments: