Tuesday, March 06, 2007

Derby' s aftermath

Η ακρόαση εκπομπών ανοιχτών γραμμών, μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, είναι σαν ένα κολασμένα απολαυστικό επιδόρπιο μετά το σεξ! Απλά δεν χορταίνεις!

Οι ακροατές αυτών των εκπομπών χωρίζονται σε 4 κατηγορίες:

1) Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που προτιμούν να χάσουν το πρωτάθλημα απο τον Εργοτέλη, παρα να χάσουν απο τον μισητό μέσα στην έδρα τους. Συνήθως οι ενστάσεις τους αφορούν στη φάση του 32ου λέπτου όπου φανερά η μισή μπάλα ήταν εκτός γηπέδου και ο μη καταλογισμός του πλαγίου άουτ, προξένησε τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που οδήγησαν στο γκολ του 78ου.

2)Οι ρεαλίστες οπαδοί του Ολυμπιακού που πρίν το παιχνίδι ποντάρουν ένα μισθό στον άσσο και μετά το τέλος του "είμαστε 8 βαθμούς μπροστά". Δοξολογούν τον Κοκκαλη, τον Ριβάλντο, τον Καρεμπέ και τον Ζιοβάνι χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει κάποιος λόγος. Τέλος, ως παροχείς τροφής σκέψης, πετάνε στο τραπέζι τη θεωρία συνωμοσίας που εξηγεί επακριβώς το λόγο που στήθηκε το παιχνίδι.

3) Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που βγαίνουν στον αέρα αεράτοι. Έχουν ολοκληρώσει αρκετές φορές, έχουν ολοκληρωθεί σαν προσωπικότητες και είναι έτοιμοι να πεθάνουν. Το φέρετρο θα έιναι τυλιγμένο με σημαία του Παναθηναϊκού, τα καντήλια μυστηριωδώς θα καίνε με πράσινη φλόγα και στο σταυρό θα αναγράφεται 0-1 στο Καραϊσκάκης 04-03-2007.

4) Η κορυφαία κατηγορία! Σε αυτήν ανήκει ο αθάνατος οπαδός της Αεκ που μετά απο 18 τηλεφωνήματα ατόμων των παραπάνω κατηγοριών, θα ακούσει προσεκτικά ολες τις απόψεις, θα ζυγισει τα πράγματα και τελος θα βγεί και θα δηλώσει "εγω απο το ντέρμπυ κατάλαβα μόνο ένα πράγμα. Ο Ντέμης πρέπει να φύγει"

No comments: