Tuesday, September 05, 2006

Ο μαζοχισμος της ομοσπονδιας και ο δημοσιογραφος της παρασπονδιας

Η επιστροφη στην Ελληνικη αθλητικη πραγματικοτητα, μετα τις μεγαλες μερες στην Ιαπωνια, θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει πολυ επιτυχημενα ως εργαλειο για ενα αψογο one night stand! Σε βγαζει απ τα ρουχα σου σε χρονο σχεδον ανυπαρκτο!

Φαινεται οτι ο αρχηγος ακουσε τα παρακαλια μου για να δωσει ενα τελος στην καριερα του στα γαλανολευκα και το ανακοινωσε λιγες μερες μετα. Εχθες διαβαζω σε ρεπορταζ οτι η ομοσπονδια και ο Ρεχαγκελ, λεει, πιεζουν τον αρχηγο να μεινει. ΓΙΑΤΙ;;;;;;

Καλα δε θα πω τα ιδια παλι. Θα περασω σε σχολιασμο της αλλης αγαπημενης παραλληλης ασχολιας μου. Τα αθλητικα ραδιοφωνα.

3 ειναι ολα κι ολα δηλαδη. Αντε να βαλουμε και κανα 2 της Συμπρωτευουσας, που ομως δεν ακουω για λογους αισθητικης.

Η πρωτη αθλητικη συχνοτητα της χωρας, οπως λενε οι ιδιοι εκτος του Χαραλαμποπουλου, φιλοξενει επισης τον αξιολογο Καρπε. Ο τυπος λοιπον βγαινει εχθες και λεει ενα συντομια "Δε διαβαζω ολα τα μηνυματα. Σας το χω πει οτι διαβαζω μονο αυτα που ενδιαφερουν. Μη σωσει και στειλετε ξανα." Τα ειπε αυτα οταν ελαβε καμποσα μηνυματα που τελειωναν με ενα απαιτητικο ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ, το οποιο θεωρειται οτι εξασφαλιζει την αναγνωση απο τον παραγωγο. Ακουω την εκπομπη σχεδον 2 χρονια. Δεν εχω στειλει ποτε μηνυμα γιατι ο ανθρωπος το ξεκαθαρισε οτι δε διαβαζει.
Ωστοσο εχει γινει χαμος μεχρι αυτη την ωρα που ακουω, απο θιγμενους ακροατες που του τα σερνουν κανονικοτατα.

Δηλαδη θα περιμενω εγω στη γραμμη μιση ωρα, για να βγω στον αερα και να πω οτι ο Καρπετ δεν ειναι ενταξει τυπος, πως τολμησε, με προσβαλε και πρεπει να πληρωσει, μα ποιος νομιζει οτι ειναι και αλλα τετοια εξυπνα. Δουλεια δεν ειχε ο Διαβολος και λιμαρε τα νυχια του!

Το εκνευριστικο ειναι οτι αυριο παλι ολοι αυτοι θα ειναι στημενοι να ακουσουν τι θα πει ο Καρπετ και αν θα σχολιασει το σημερινο outburst!

No comments: